Hoppa till huvudinnehåll

Arbeta hos oss

Moberg Pharma är ett annorlunda och snabbväxande bolag som erbjuder spännande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö. Om du arbetar hos oss får du tydliga mål, ta ansvar och se resultat av dina ansträngningar samt vara delaktig i ett team – dessutom får du chansen att följa en produkt från idé till marknad.

Hos oss samarbetar individer med en rad olika specialistkompetenser och lång erfarenhet från läkemedelsindustrin. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och vill främja en innovativ och högpresterande företagskultur. För att säkerställa spjutspetskompetens och tillgång till expertis, har Moberg Pharma ett aktivt kunskapsutbyte med ett internationellt nätverk av specialister inom dermatologi och läkemedelsutveckling.

Vi är alltid intresserade av kontakt med ambitiösa personer som delar vår vision och har relevanta kvalifikationer för vår verksamhet. Tror du att du skulle passa hos och vill höra mer om hur det är att arbeta för Moberg Pharma är du välkommen att kontakta oss via recruitment@mobergpharma.se